Interzorg De Slingeborgh Assen wint zilver met gouden randje

DELEN

ASSEN – Interzorg De Slingeborgh is een keurmerk rijker. Uit handen van Interzorg directeur Henk de Vries ontving De Slingeborgh, de zilveren PREZO voor het leveren van verantwoorde zorg.

‘Een keurmerk met een gouden randje’, zo omschreef De Vries het ingelijst keurmerk. Het was nét geen goud, daarvoor had De Slingeborgh 45 punten nodig en 44 punten werden behaald.

De feestelijke uitreiking werd samen met personeel en bewoners gevierd in het restaurant van het verzorgingshuis dat voor de gelegenheid was versiert met zilverkleurige ballonnen en zilveren vlaggetjes. Bewoners kregen speciaal gebak aangeboden met een PREZO afbeelding. Tevens werd er een wimpel overhandigd met de tekst “Keurmerk in de zorg”, voor aan de vlaggenmast.

Henk de Vries benoemde nog: “Willem Alexander opende het nieuwe Wehkamp distributiecentrum vanmorgen, en zo voel ik mij nu ook een beetje”. De Vries sloot af met: “Wat wij denken dat wij goed doen, doen wij dus goed”.

Na het officiële gedeelde werd het ingelijste keurmerk rond gegeven in de zaal, zodat de bewoners hem konden bewonderen. Er werd ook gevraagd wat de bewoners ervan vonden. “Het is hier prima in orde, ik hoef maar op het belletje te drukken of ze komen al”. Een andere bewoner liet weten “Ik woon hier nu zeven jaar, de verzorging is goed en het is gezellig, veel activiteiten. Applaus voor iedereen”.

Foto(s) © M. Babtist – Spiegelgrafie