Interzorg De Slingeborgh zorgt voor TT gevoel bij de bewoners

DELEN

Interzorg De Slingeborgh zorgt voor TT gevoel bij de bewoners

Interzorg De Slingeborgh zorgt voor TT gevoel bij de bewonersMaandagmorgen werd het restaurant van het verzorgingshuis De Slingeborgh in Assen versierd met diverse motorspullen. Het TT Circuit heeft hiervoor een echte TT-vlag ter beschikking gesteld. Ook de kleding van marshalls, medicals en pitstewards mocht worden geleend om een echte TT-sfeer te creëren.

Om de TT écht te laten leven is er, met dank aan Klaas Trip, zelfs een oud racepak met laarzen en handschoenen aanwezig. Posters met motoren maken het geheel af. Een enkele bewoner vroeg zelfs of hij een poster mee mocht nemen naar zijn kamer.

Komende donderdag staat er een heus TT-menu op de kaart; hamburger, braadworst en patat. ‘s Avonds volgt er een rondrit door Witten, langs de TT-campings. Bij terugkomst kan men op een groot scherm genieten van racefoto’s.

Tijdens de koffie vanochtend kwamen de eerste verhalen over de TT al naar boven. Verhalen van vroeger zorgen voor veel gespreksstof. De bewoners genieten ! Het voetbal wordt eventjes vergeten.

Foto: © Monique Babtist – Spiegelgrafie