Interzorg organiseert inloopavond nieuwbouw De Hoprank in Peize

DELEN

Assen – Donderdag 14 februari organiseert Interzorg een inloopavond om belangstellenden te informeren over de nieuwbouwplannen voor De Hoprank in Peize. De koffie staat klaar van 18.30 uur tot 20.00 uur in het restaurant van De Hoprank, Hoofdstraat 21 in Peize. Momenteel legt Interzorg de laatste hand aan de aanvraag van de bestemmingsplanwijziging. Cliënten, naasten, vrijwilligers en medewerkers worden op woensdag 13 februari geïnformeerd.

Het huidige gebouw in Peize is verouderd en past niet meer bij de wensen van cliënten en hun naasten. De nieuwbouw zal starten zodra de bestemmingsplanwijziging is vastgesteld. In het nieuwe gebouw kan Interzorg straks tweeënzestig mensen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. Interzorg probeert de nieuwbouw zo te realiseren, dat cliënten in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen totdat het nieuwe pand gereed is.

Interzorg, dicht bij jezelf
Interzorg biedt verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen. Thuis met Wijkzorg, of op één van de negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe: Anholt, De Driemaster, Hendrik Kok, De Hoprank, De Hullen, Kornoeljehof, Nieuw Graswijk, De Slingeborgh en De Wijde Blik. De zorgcentra staan middenin de Drentse samenleving, de deuren staan altijd open voor iedereen. Net als cliënten en hun familie, kunnen ook wijkbewoners gebruikmaken van de verschillende faciliteiten die op de locatie geboden worden, zoals het sfeervolle restaurant en de vele activiteiten. Lees meer over Interzorg op www.interzorg.nl.