Introductie Assergastenpas voor bezoekers

DELEN
ASSEN – Vanaf vrijdag 3 juni kunnen ook de bezoekers van Assen voordelig en gemakkelijk parkeren in het centrum met de AsserGastenPas. Zij hebben met deze pas dezelfde parkeervoordelen als inwoners met de Asserpas.

Zo krijgen ze 10% korting op het parkeertarief in de parkeergarages, betalen ze per minuut en via automatische incasso, hoeven ze geen parkeerkaartje meer te kopen en vindt bij het in- en uitrijden kentekenherkenning plaats.

De AsserGastenPas is een initiatief van het MKB Binnenstad en de gemeente Assen. De pas is bedoeld voor mensen van buiten Assen die regelmatig in de stad komen. Bezoekers van de Asser binnenstad kunnen de pas dit jaar nog gratis aanvragen op www.parkerenassen.nl.

Vanaf 2017 zijn de kosten eenmalig € 1,00. De AsserGastenPas kan in de zeven parkeergarages in het centrum en bij 15 parkeerplaatsen* op straat gebruikt worden. Net als de Asserpas is de pas ook in 10 andere gemeentes, waaronder Arnhem, Eindhoven en Helmond, Alle informatie hierover staat op parkerenassen.nl

Uitreiking eerste passen

Op vrijdag 3 juni reikt wethouder Maurice Hoogeveen, na een korte opening door binnenstadsmanager Ronald Obbes, om 14.30 uur de eerste exemplaren van de AsserGastenPas uit aan bezoekers van het centrum. De uitreiking vindt plaats bij het VVV-kantoor in Assen.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen