Invito Stiletto Run Assen 2014

DELEN

Haal die hogen hakken uit de kast en bereid je voor… Op zaterdag 27 september om 12.30 uur zal namelijk de vierde editie van de Invito Stiletto Run Assen plaatsvinden, een hardloopwedstrijd op hoge hakken! Deze spectaculaire stilettorun wordt georganiseerd door Warenhuis Vanderveen in samenwerking met Invito. Dit jaar wordt er maar liefst € 500,- aan prijzengeld vergeven in de vorm van Vanderveen waardebonnen en leuke prijzen van Invito! De eerste 50 deelnemers krijgen sowieso een leuke goodiebag.

Net als vorig jaar is de stilettorun onderdeel van Vanderveen op Stelten en zal de route door het centrum van Assen lopen. Deelnemen is gratis. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarbij sportiviteit met glamour wordt gecombineerd. Zowel dames als heren mogen meedoen, zolang iedereen maar hakken van minimaal 8 cm hoog en maximaal 1,5 cm breed aan heeft! Het gebruik van tape, e.d. is niet toegestaan en de stiletto’s moeten open schoentjes zijn (zonder bandjes!).

Wil je ook gratis meedoen en fantastische prijzen winnen? Stuur een mailtje met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar: stilettorun@vanderveen.nl