Invito Stiletto Run Assen 2014

DELEN

Invito Stiletto Run Assen 2014

Haal die hogen hakken uit de kast en bereid je voor… Op zaterdag 27 september om 12.30 uur zal namelijk de vierde editie van de Stiletto Run Assen plaatsvinden, een hardloopwedstrijd op hoge hakken! Deze spectaculaire stilettorun wordt georganiseerd door Warenhuis Vanderveen. Dit jaar wordt er maar liefst € 500,- aan prijzengeld vergeven in de vorm van Vanderveen waardebonnen en de eerste 50 deelnemers krijgen sowieso een leuke goodiebag.

Net als vorig jaar is de stilettorun onderdeel van Vanderveen op Stelten en zal de route door het centrum van Assen lopen. Deelnemen is gratis. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarbij sportiviteit met glamour wordt gecombineerd. Zowel dames als heren mogen meedoen, zolang iedereen maar hakken van minimaal 8 cm hoog en maximaal 1,5 cm breed aan heeft! Het gebruik van tape, e.d. is niet toegestaan en de stiletto’s moeten open schoentjes zijn (zonder bandjes!).

Bij deelname dien je je een half uur voor aanvang te melden bij de registratiebalie (locatie volgt). Daar worden je gegevens gecontroleerd, hakken van de schoenen opgemeten en ontvang je een startbutton.

Deelname aan de Stiletto Run Assen geschiedt op eigen risico. De organisatie van de stilettorun is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die ontstaat door deelname. Het betreft zowel materiele als fysieke schade. Elke deelneemster / deelnemer die aan de start verschijnt, geeft met deze deelname aan, akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Voor de voorwaarden en opgave deelname Invito Stiletto Run Assen 2014, klik hier !