Inwoners uit Assen gaan op jacht naar miljoenen in Miljoenenjacht

DELEN

Assen – Vijftig inwoners uit Assen uit postcodegebied 9406 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Assen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 15 april vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Martin (36) uit Assen is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Ik heb er onwijs veel zin in. Ik ga samen met mijn zus en we gaan er een mooie dag van maken. Ik kijk af en toe naar Miljoenenjacht en vind het heel bijzonder om nu zelf in de studio aanwezig te mogen zijn. Ik ben heel erg benieuwd!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Assen zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners uit Assen is zondag 15 april van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.