Het is weer tijd voor de Summerbreak

DELEN
ASSEN – Van 15 augustus tot en met 19 augustus zullen er weer honderden Assenaren genieten van de activiteiten die georganiseerd worden bij Recreatiegebied Baggelhuizen tijdens de achtste Summerbreak.

Deze week wordt georganiseerd door AssenBeweegt van Vaart Welzijn en vele bedrijven, stichtingen en verenigingen zorgen ervoor dat de organisatie v/d Summerbreak mogelijk is. De week zal in het teken staan van spectaculaire, spannende en sportieve spelletjes voor het hele gezin.

Dit jaar is er een kleine verandering in de locatie. De activiteiten vinden plaats op het grasveld naast het strandpaviljoen i.p.v. op het grote grasveld aan het begin bij de parkeerplaatsen.

Vanaf maandag tot en met vrijdag zal er voor o.a. de kleintjes weer een speelparadijs zijn. Voor de jongeren is er ook van alles te doen: van leren programmeren tot banaanvaren en van karate tot het spectaculaire Expeditie Robinson.

Op de laatste dag kunnen jongeren zich vermaken op de Extreme Wipeoutbaan van 150 meter lang.

Lijkt het je leuk om dit jaar naar de Summerbreak te komen? Zet het dan alvast in je agenda en dan zien we elkaar tijdens Summerbreak 2016!

Wil je nog meer informatie over de Summerbreak? Klik hier!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen