Iveco TT Assen 2013

DELEN

Iveco TT Assen 2013

De TT is de enige grand prix ter wereld die onafgebroken op de kalender staat. Sinds 1925 wordt in Assen op het hoogste mondiale niveau gereden. Alle kampioenen reden en wonnen op de Drentse hei. Het is al decennia het grootste eendaagse sportevenement van Nederland. De TT meemaken is meer dan een motorrace bezoeken: de TT beleef je op 27, 28 en 29 juni aanstaande!

Hectiek op de startgrid

De rijders staan te wachten met de paraplu dames naast zich, de fotografen maken de laatste foto’s voordat het startlicht uit gaat. De motoren worden gestart, het publiek is in extase en de coureurs gaan van start en strijden ronden lang voor de overwinning in de Kathedraal van de motorsport. Hoge snelheden, spectaculaire inhaalmanoeuvres; nergens op het TT Circuit Assen hoeft u deze schitterende moment te missen.

Alles is goed te volgen op de grote Vidiwalls langs het circuit, ondersteund door het commentaar van de omroepers die u op de hoogte houden van alles wat er gebeurt. De Dutch TT is wereldwijd het enige evenement dat onafgebroken op de kalender staat. Alle grote kampioenen reden er, Alle grote kampioenen wonnen er. De TT meemaken is een onvergetelijke ervaring, want het gaat veel verder dan de trainingen en/of de wedstrijden.

TW Steel is hoofdsponsor van Nieuws in Assen TT Actie die binnenkort op Nieuws in Assen van start gaat !