Jaarlijkse bridgedrive voor Hospice Het Alteveer

DELEN

Assen – Op zaterdag 3 maart is de 7e benefiet-bridgedrive voor Hospice Het Alteveer. De bridgedrive wordt gehouden in Hotel van der Valk (hoofdsponsor) te Assen. Er wordt top-integraal gespeeld, verdeeld over 3 lijnen.

Bridgeclub Assen 35
De organisatie van de bridgedrive is in vertrouwde handen van Bridgeclub Assen 35. Het inschrijfgeld bedraagt € 55,- per paar (inclusief koffie/thee bij ontvangst en lunch). Dieetwensen kunnen op het inschrijfformulier worden aangegeven.

Meesterpunten volgens NBB-schaal, geldprijzen voor de plaatsen 1 t/m 3 en daarnaast nog enkele prijzen in natura. De netto-opbrengst komt geheel ten goede aan Hospice Het Alteveer.

Aanmelden voor de bridgedrive kan via de website van Bridgeclub Assen 35.

Zaal open: 10:00 uur
Aanvang bridge: 10:30 uur
Prijsuitreiking: 16:30 uur

Locatie: Van der Valk Hotel Assen, Balkenweg 1, 9405 CC Assen

Voor inlichtingen
Wim Bosch: telefoon 0592 – 39 90 88 / 06 – 51 98 82 85 of e-mail wfjbosch@home.nl

Tekst: Wim Bosch

Over Hospice Het Alteveer
Hospice Het Alteveer, een Bijna Thuis Huis voor Noord- en Midden-Drenthe, is een gastvrije plek voor mensen die terminaal ziek zijn. Het hospice biedt persoonlijke zorg in een rustige en huiselijke sfeer. Net als thuis kunnen familie en vrienden hun zorg en aandacht blijven geven. Als het nodig is, nemen vrijwilligers en professionele zorgverleners het van hen over. Ook in de laatste fase van het leven is er ruimte voor rust en persoonlijke aandacht.

Alle zorg die u ook thuis zou krijgen
Hospice Het Alteveer heeft vier gastenkamers: drie op de begane grond en een op de verdieping. Iedere gast heeft een zit-slaapkamer met badkamer en toilet. De kamers op de begane grond hebben bovendien een eigen terras.

Alle kamers zijn gemeubileerd, maar er is volop ruimte om de kamer naar eigen wens in te richten en aan te kleden. Huiskamer, familiekamer en keuken kunnen door iedereen gebruikt worden. Op de kamers zijn internet, televisie, radio en telefoon aanwezig.

Bron: Website Hospice Het Alteveer in Assen

Foto: Sigrid Hummelen