Jaarlijkse Rabo Midnightwalk 9 september van start

Rabo Midnightwalk editie 2016

DELEN

ASSEN – De (jaarlijkse) Rabo Midnightwalk  is een van de goede doelen- activiteiten van Rotary Club Assen Noord. Aan de Rabo Midnightwalk nemen gemiddeld zo’n 2000 mensen mee.

Zij lopen een route (ca. 7 km.) die langs deels onbekende én verrassende, sfeervolle en soms spannende of bezienswaardige plekken voert en waarin een programma met gevarieerde culturele activiteiten en bijzondere belevenissen is opgenomen.

De bijdrage die de deelnemers betalen gaat 1-op-1 over naar een goed doel. Dat goede doel wordt geselecteerd uit verzoeken waartoe in het voorjaar wordt opgeroepen die in te dienen. De Rabo Midnightwalk is de leukste nachtelijke wandeling van Assen en vindt dit jaar alweer voor de 7e maal plaats. Naast uw wandelplezier is de wandeling dus ook gericht op het inzamelen van geld voor een goed doel.

Hoe laat begint de start van de Rabo Midnightwalk?

De start vindt plaats om 21.15 uur bij Theater De Nieuwe Kolk in Assen en er is een voorprogramma vanaf 21.00 uur. U kunt zich vanaf 20.00 uur inchecken op deze locatie. De tocht eindigt op de Markt nabij De Nieuwe Kolk.

Hoe kan ik mij inschrijven voor de Rabo Midnightwalk?

Bij voorkeur dient u zich online in te schrijven. Zo houd de organisatie goed zicht op de limiet voor 2.500 deelnemers. Inschrijven is ook mogelijk op de avond zelf. U dient dan wel de € 10,00 inschrijfgeld per persoon contant te betalen.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen