Jaarlijkse Vriendendag Vrienden TT Circuit Assen

DELEN

Zaterdag 11 oktober wordt de jaarlijkse Vriendendag van de Vrienden TT Circuit gehouden. Vrienden kunnen zich voor deze dag aanmelden via de website, waar door middel van een click op een button een aanmeldingsformulier ingevuld kan worden. Hoewel de activiteitencommissie nog druk doende is invulling te geven aan deze kan, kan nu al worden gemeld dat er een toertocht voor motorrijders en automobilisten is en dat deelnemers aan de Vriendendag een kijkje achter de schermen kunnen nemen op het TT Circuit.

Naast de bovengenoemde onderdelen zijn er veel meer activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Net als andere jaren wordt gerekend op een grote opkomst van Vrienden. Het ligt verder in de bedoeling de persoon te huldigen die als 7500ste Vriend is ingeschreven. Verleden jaar werd de 5000ste Vriend in het zonnetje gezet, hetgeen wil zeggen dat de club Vrienden TT Circuit Assen afgelopen jaar fors is gegroeid.

Op die dag zijn er ook motoren op het circuit actief in het kader van het ONK-wegrace, waarvan de Race of the Champions wordt verreden. De SMA tekent voor de organisatie daarvan.

Bent u nog geen ‘vriend’ van het TT Circuit? Word dan gratis ‘vriend’ ! Klik hier !