Jacques d’Ancona in jury TalentCafé De Nieuwe Kolk

DELEN

Op zondag 14 september doet muzikaal talent uit Drenthe auditie in Theater De Nieuwe Kolk om te strijden voor een plek in het TalentCafé. Het TalentCafé geeft aanstormend talent de kans om op te treden voor een royaal publiek in de theaterfoyers in de pauze en na de voorstellingen. Zij zullen door een vakjury worden beoordeeld.

Er zullen 27 auditanten optreden tijdens het TalentCafé, dit varieert van complete bands tot singer-songwriters. De jury zal uiteindelijk 8 winnaars kiezen. De winnende talenten mogen optreden in de theaterfoyer en daarnaast ontvangen ze ook nog een marketingstarterspakket; bestaande uit een professionele fotoshoot, recensie en een lijst met relevante contactpersonen.

Jury TalentCafé

De jury zal bestaan uit vijf juryleden, o.a. Hilko Folkeringa (directeur Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk), Jojanneke van der Veen (zangdocent) en Jacques d’Ancona (recensent bij Dagblad van het Noorden) zullen de talenten uit Drenthe gaan beoordelen.

Publiek is meer dan welkom om op zondag 14 september vanaf 12.00 uur naar de talenten te komen kijken en deze aan te moedigen.