Jeffrey Herlings zo fit mogelijk terug aan de start in Assen

DELEN

ASSEN – Jeffrey ‘The Bullet’ Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft van zijn dokter vorige week groen licht gekregen om de motortraining te hervatten.

Herlings brak tijdens de laatste wedstrijd om de Dutch Masters in Halle zijn sleutelbeen en miste daardoor drie Grand Prix wedstrijden en zag zijn voorsprong in het wereldkampioenschap slinken van 169 punten naar 43 punten.

MXGP Assen

Er staan nog drie wedstrijden op het programma en één daarvan is die van Assen. Herlings zal de komende weken gebruiken om tijdens de Grand Prix van Assen op 27 en 28 augustus zo fit mogelijk terug aan de start te verschijnen. In de twee weekenden die daar op volgen wordt er gereden op Charlotte Speedway en Glen Helen.

Contract verlenging en MXGP

Jeffrey Herlings heeft op dinsdag zijn contract met KTM verlengd. Herlings had nog een contract met KTM tot 2017 maar heeft gisteren in de nieuwe fabriek in Oostenrijk zijn contract t/m 2020 verlengd. Tevens is dit het laatste jaar dat Jeffrey in de MX2 klasse zal rijden want in 2017 zal hij de overstap maken naar de MXGP klasse.

Kaarten voor de komende MXGP Assen? Klik hier!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen