Jeugdtheater met Matthijs Vlaardingerbroek in de Jozefkerk

DELEN

Assen – Verhalenverteller, buikspreker en goochelaar Matthijs Vlaardingerbroek komt op zondag 17 maart met zijn nieuwste kinder- en jeugdvoorstelling ‘Rotsvast?!’ naar de Jozefkerk in Assen.

Interactief
‘Rotsvast?!’ is een interactief theaterprogramma over het leven van Petrus waarbij veel kinderen mogen meehelpen op het podium. Vlaardingerbroek maakt gebruik van verschillende buikspreekacts en heeft voor ‘Rotsvast?!’ een aantal nieuwe goocheltrucs in petto.

Twee voorstellingen
Vlaardingerbroek voert zijn programma Rotsvast?! twee keer op. De eerste voorstelling begint om 14:30 uur en is bedoeld voor basisschoolkinderen. Om 17:00 uur volgt een uitvoering die meer is afgestemd op jongeren vanaf een jaar of twaalf. Hoewel Rotsvast?! is bedoeld voor de jeugd is het programma leuk voor jong én oud.

Initiatief jeugdraad
Het organiseren van deze voorstellingen is een initiatief van de jeugdraad van de PKN Assen. “De jeugd is erg belangrijk voor onze gemeente in Assen”, zegt voorzitter Geert Warris. “Daar proberen we op verschillende manieren aan te werken. Ook willen we als PKN Assen meer naar buiten treden. Met initiatieven als Mooi Verhaal en Zin in Zondag doen we dat al voor volwassenen en met deze voorstellingen doen we ook iets voor de jeugd.”

Gratis toegankelijk
De gratis toegankelijke optredens van Matthijs Vlaardingerbroek van Rotsvast vinden zondagmiddag 17 maart plaats in de Jozefkerk in Assen en beginnen om 14:30 uur en om 17:00 uur.

Voor meer informatie: www.pkn-assen.nl

Tekst: Maurice Vos
Foto’s: aangeleverd ( Matthijs Vlaardingerbroek )