Job de haan weer terecht

DELEN
ASSEN – Afgelopen weekend verdween Job de haan. Vanaf de Wolvenlaan in de wijk Kloosterveen besloot de haan de buurt maar eens te verkennen.

Het beestje werd door een buurman nog wel gesignaleerd, maar verdween uiteindelijk uit het zicht. Nieuws in Assen deed via de website een oproep. Wie heeft haan Job gezien? Daarop werd positief gereageerd.

Job de haan

“Na al het medeleven wat wij mochten ontvangen via alle social media wil ik jullie informeren dat onze haan Job weer terug is! Zoals eerder aangegeven was er het vermoeden dat Job bewust was meegenomen omdat er wellicht hinder werd ondervonden van zijn gekraai. Dit was onjuist Job was weggelopen. Waarom dat is en blijft een raadsel.

Via de redactie van Nieuws in Assen hebben wij te horen gekregen dat de Fam. Bel woonachtig aan de Hertenlaan, Job uiteindelijk heeft gevonden en zij hebben contact gezocht met de dierenbescherming. Job is naar de opvang aan het Sticht gebracht. Deze heeft op haar beurt weer contact gezocht met de vogelopvang de Fugelhelling te Ureterp in Friesland. Wij hebben Job in Friesland kunnen ophalen.

Via dit bericht willen wij als gezin de redactie bedanken voor het plaatsen van dit item. De Familie Bel dat zij de dierenbescherming hebben ingeschakeld en Job daarheen hebben gebracht”

Fam. van Leijenhorst


2Divorce Assen


Bowlen in Assen