JobIN Netwerkbijeenkomst Zaterdag Kracht

DELEN

Assen – Het JobIN effect is de ‘warme’ relatie die wij creëren tussen JobIN, de werkzoekende en de werkgever. Wij vinden het belangrijk dat de werkzoekende en werkgever gehoord worden. Dit betekent dat we invulling geven aan de wensen van de werkzoekende, waar zijn competenties liggen en waar hij ze wil uitbreiden.

Door deze ‘warme’ relatie richting de werkgever kunnen wij een beeld schetsen over de wensen en voorkeuren van de werkgever. Daardoor kunnen wij effectief een goede match maken tussen beide partijen.Zaterdag 25 februari is er de netwerkbijeenkomst JobIN Zaterdag Kracht.

Ga met elkaar aan de slag. Tijdens de ‘JobIN Zaterdag Kracht’ netwerkbijeenkomst helpen jullie elkaar met je eigen ervaringen, kennis en vaardigheden. Daarnaast stimuleren jullie elkaar tijdens deze bijeenkomsten om op een positieve manier gebruik te maken van jullie eigen zelfredzaamheid, jullie eigen kracht en door jullie netwerken open te stellen voor elkaar.

We hebben weer een gepassioneerd spreker! Ingrid van Kolfschoten (trainer en coach): “Iedereen doet zijn best. Maar soms kan het voor je gevoel nog beter. Daarom geef ik trainingen. Praktisch, direct toepasbaar en vol nieuwe inzichten. Want vaak doe je iets omdat je het altijd zo doet. En sta je er niet bij stil hoe je op een andere manier tot hetzelfde of zelfs een beter resultaat kunt komen.”

Programma
* 10.00 –10.30 uur Aftrap

* 10.30 –11.30 uur Ingrid van Kolfschoten komt ons helpen met het schrijven van een korte motivatie. Hiervoor is wel wat voorbereiding nodig!
Neem een vacature mee waarop je wilt reageren. Bedenk wat jij kunt toevoegen bij dit bedrijf. Schrijf een kort motivatie gericht op deze vacature

* 11.30 –12.00 uur Vraag op tafel. Heb je een prangende vraag of loop je ergens tegenaan? Leg je vraag op tafel.

* 12.00 –12.30 uur Passie en Volharding door Pascal Petri

Kom naar de JobIN Zaterdag Kracht op 25 februari a.s ! Deelname is gratis, JobIN zorgt voor de koffie en thee!

JobIN personeelsdiensten is te vinden in het hart van Warenhuis Vanderveen te Assen.

Meld je aan via ingeborgh@jobinclusive.nl

Tekst/Foto: JobIN