Johan de Vries: “And now the end is here”

DELEN

Assen – “And now the end is here”, met die woorden kondigde Johan de Vries zijn afscheid bij GP Eext aan. Acht jaar lang was hij de drijvende kracht achter dit motorsportevenement. GP Eext en Johan de Vries werden altijd in één adem genoemd.

De woorden van Johan “Naar GP Eext kom je niet voor het circuit, maar voor de sfeer” geven de grote kracht van het evenement aan. Een gezellig evenement waar fans van historische motoren elkaar graag treffen. Ieder jaar kiest men een ander thema. Zo stond de GP Eext al eens in het teken van Suzuki, MV Agusta en Daytona. Johan deed zijn uiterste best om grote namen naar Eext te halen.

Door zijn contacten in de wegracesport lukte het hem om o.a. Phil Read, Freddie Spencer, Jim Redman en Steve Parrish naar Eext te halen. Mede dankzij hem werd GP Eext een groots evenement, waar vele liefhebbers elkaar troffen en konden bijpraten en genieten van het moois van weleer.

Gisteravond liet Johan via Facebook weten te zijn gestopt als voorzitter:
“Na 8 jaar keihard werken voor de Motor GP Eext, en na 8 jaar intens genieten van de Motor GP Eext is het tijd om te stoppen.Via democratische weg is besloten om de Motor GP Eext een andere opzet te geven.
De Motor GP Eext geniet aanzien en waardering in binnen- en buitenland en ik wil dan ook graag iedereen enorm bedanken die zich heeft ingezet om dit te bereiken. We mogen daar met zijn allen met recht trots op zijn.

Het ga jullie goed. Groeten Johan de Vries, ex voorzitter HMGP Eext”

Wij bedanken Johan de Vries voor al zijn inzet en het leveren van vele mooie momenten in Eext.

Foto’s: M. Babtist