John de Wolf naar Assen tijdens “50+ werkt”

DELEN

Assen – John de Wolf komt op 28 maart als ambassadeur voor werkzoekenden boven de 50 naar Assen voor het event “50+ Werkt”. JobIN Personeelsdiensten organiseert het event “50+ werkt”.

Op deze interactieve middag zijn zowel werkgevers als werkzoekenden aanwezig om de vooroordelen en vooral de voordelen van werknemers ouder dan 50+ te bespreken. Op dynamische wijze komen er verschillende aspecten van ouderenwerkloosheid aan bod. John de Wolf, JobIN, werkgevers, werkzoekenden en professionals van het UWV en Werkplein Drentsche Aa dragen bij aan dit event. Vraagstukken over vooroordelen van de werkgevers en vooroordelen van de werkzoekenden zelf zullen tegen het licht gehouden worden.

Zowel in het programma als in het publiek zullen medewerkers van het UWV en Werkplein Drentsche Aa aanwezig zijn om werkgevers en werknemers van raad en daad te voorzien. Tijdens het event wordt er tevens teruggeblikt op een jaar ambassadeurschap van John de Wolf. JobIN Personeelsdiensten heet u van harte welkom op “50+ werkt”.

Wanneer: 28 maart 2017
Hoe laat: 14.00 tot 16.00
Waar: Buningzaal, Kunstplaza Schurer in Warenhuis Vanderveen.
Wie: Zowel werkzoekenden als werkgevers!

Aanmelden is vereist en kan via info@jobinclusive.nl