Jonge Assenaar opent vestiging DSR Food in Assen

DELEN
ASSEN – Vanaf 1 juni 2016 zit er in Assen een DSR Food vestiging. DSR Food is een keten van cateraars door heel Nederland en verkoopt onder anderen borrelgarnituren, tapashapjes, salades en buffetten.

De prijzen van DSR Food zijn zo laag dat het nu wel heel leuk is om thuis een feestje te geven en je niet druk hoeft te maken om de hapjes. Van een eenvoudig stukje kaas tot een luxe vis of tapashapje; het is allemaal mogelijk. De kracht van DSR Food is namelijk goede kwaliteit voor weinig geld.

Eigenaar Tom Leegerstee: “Al tijdens mijn opleiding op het Drenthe College was het al duidelijk dat mijn hart bij catering lag. Mijn missie is dat ik me met een eerlijke prijs wil onderscheiden op het gebied van kwaliteit en klantvriendelijkheid en dat bereik je niet met dure catering. Gelukkig kwam ik in contact met DSR Food en die hebben precies dezelfde gedachten over catering. Waarom alles opnieuw uitvinden als iemand het al jaren doet op de manier die ik voor ogen heb. Bij DSR Food is het namelijk wél mogelijk om bijvoorbeeld één hapjesschaal te bestellen of een buffet voor 15 personen tegen een lage prijs. Na de eerste contacten zag de franchisegever het ook meteen zitten om in Assen een vestiging op te zetten. Ik ben er van overtuigd dat DSR Food Assen een toegevoegde waarde is voor Assen omstreken”.

Wilt u meer weten over onze tongstrelende hapjes, buffetten, salades en vele andere lekkernijen? Kijk dan op www.dsrfood.nl voor het assortiment en de prijzen.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen