Jongerenprogramma voor jongeren vanaf 12 jaar

DELEN

ASSEN – De pop-upstore, of pop-up winkel, is helemaal hot and happening. Op verschillende plaatsen in Nederland schieten deze winkels als paddenstoelen uit de grond. Vaak gaat het om tijdelijke winkels die even snel verschijnen als dat ze weer verdwijnen.

Van 11 november tot en met 7 januari is er een pop-up store, genaamd ‘Mooi Verhaal’, in het winkelcentrum van Assen. Dit is het tweede jaar dat de pop-up store in Assen gerealiseerd wordt en de winkel is een initiatief van ds. Bert Altena. Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud. Ook is het een plek voor ontmoeting en het delen van verhalen.

Dit jaar zal er in de pop-up store in Assen een speciaal jongerenprogramma georganiseerd worden. Dit programma is een initiatief van de PKN jeugdraad Assen en Solidair Groningen & Drenthe. Het eerste programmaonderdeel zal samen met Amnesty International worden uitgevoerd. Alle jongeren zijn welkom. Hieronder volgt een overzicht van het programma.

3 bijeenkomsten, 3 dagdelen: #Share, #Care, #Dare.

Zaterdag 10 december: #Share
14.00-17.00 uur. Kick-off met een dansact, kennismaken, actief inzetten voor een goed doel, brieven schrijven voor gevangenen in het buitenland i.s.m. Amnesty International en nog veel meer!
 
Zaterdag 17 december: #Care
14.00-17.00 uur. Sport/spel, kennismaken met mensen die je normaal niet snel zou tegenkomen, workshop.
 
Donderdag 5 januari: #Dare
(kerstvakantie), 14.00-17.00 uur en aansluitend een drankje.
Welk verhaal ligt op straat? We gaan de straat op en op zoek naar het verhaal van Assen en Assenaren.

Locatie: Winkelcentrum ’t Forum in Assen. Aanmelden kan t/m 9 december 2016. Voor meer informatie en/of aanmelden klik hier!