Jongman nog in de race voor Cafetaria Top 100 Publieksprijs 2016

DELEN

ASSEN – Snack- en broodjeshuis Jongman nog steeds in de race voor De Cafetaria Top 100 Publieksprijs 2016.

Tot 1 september kan iedereen nog een stem uitbrengen. En op 17 oktober zal dan bekend gemaakt worden wie De Cafetaria Top 100 Publieksprijs 2016 meeneemt.

Na vorig jaar de 4e plaats te hebben behaald, hoopt Johan Arends, sinds een jaar eigenaar van het bedrijf, dit jaar het erepodium te kunnen betreden.

Als je in Assen de naam Jongman laat vallen, dan weet bijna iedereen wel wie of wat bedoeld wordt. Inmiddels is de cafetaria, die volgend jaar haar 45-jarig jubileum viert, een begrip in Assen.

Snack- en broodjeshuis Jongman staat bekend om vele producten uit eigen keuken. Zo worden bijvoorbeeld de eigen gemaakte eierballen door veel klanten, die niet in Assen wonen, ongebakken meegenomen. Er zijn zelfs klanten die, wanneer ze Assen binnenrijden, eerst een bezoekje brengen aan de cafetaria om een eierbal te scoren. Pas dan rijdt men door naar de visite.

Sinds juni kan er al gestemd worden en bij de laatste tussenstand bestreek Jongman de 2e positie op deze ranglijst. ” Een plek in de top 3 is natuurlijk erg mooi. Maar wanneer je al zo dichtbij bent, dan wil je stiekem ook eigenlijk winnen”

Stem nu op je favoriete cafetaria: Klik hier!

Doe je dit live, op je mobiele telefoon bij de cafetaria zelf, dan krijg je een gratis ijsje.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen