Jubilerende Buysrogge Assen lanceert nieuwe website

DELEN
ASSEN – Buysrogge Safe, de allround elektro professional voor de zakelijke en particuliere markt, is verheugd de nieuwe website te mogen presenteren. Het 30 jaar jubilerende bedrijf presenteert op de site een nieuwe huisstijl, een frisse vormgeving en verbeterde navigatie.

De veranderingen binnen de organisatie waren achter de schermen heel duidelijk merk- en zichtbaar “Met de nieuwe website zijn we klaar voor 2016”, aldus Piet Buysrogge, de oprichter van Buysrogge Safe B.V.

Buysrogge heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende diensten: branddetectie, inbraakpreventie, camera- en videobewaking, telecommunicatie, elektrotechniek, toegangscontrole voor bedrijven, zonnepanelen en data-infrastructuur.

Via de herkenbare iconen op de website kunnen wij voortaan duidelijker communiceren naar verschillende doelgroepen en sneller schakelen met de ,toekomstige, klant. “We hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat niet iedereen weet wat wij allemaal onder één dak kunnen aanbieden”, aldus Menno Nieuwenkamp, bedrijfsleider Buysrogge Safe. “En we gaan er alles aan doen om deze lijn in de komende jaren door te trekken”. Ook het 30 jaar bestaande logo is toe naar een moderne vormgeving.

Hoewel de website een duidelijke vormgeving heeft en alles gekaderd is, blijft een website een voortdurend project wat nooit klaar is. Buysrogge Safe zal de komende maanden het content van de website uitbreiden om zo goed mogelijk online zichtbaar te worden voor relaties en klanten”. Ook het 30 jarig jubileum zal de nodige aandacht krijgen.

Bezoek de nieuwe website www.buysrogge.nl


2Divorce Assen


Bowlen in Assen