Jubileumconcert all-round showband That’s It groot succes

DELEN

ASSEN – Afgelopen zaterdag vierde all-round showband That’s It hun vijfjarig jubileum in de bomvolle bedrijfshal van Moton Lubricants aan de W.A. Scholtenstraat in Assen.

De ‘Asser’ band die zijn oorsprong vond in het jaar 2002, doch sinds 2014 van samenstelling is veranderd en in een geheel nieuw jasje is gestoken, heeft acht doorgewinterde bandleden aan boord. Met een divers repertoire vanaf de jaren ’70 tot heden werden de aanwezigen getrakteerd op muzikale hoogstandjes en nummers waaronder ‘Satisfaction’ van de Rolling Stones, ‘Angels’ van Robbie Williams en ‘Ik Kan Het Niet Alleen’ van De Dijk.

That’s It bestaat anno 2019 uit Yessica Lammers (vocals en gitaar), Wilko Kelder (vocals), Bert Dijkstra (drums), Jan Prins (solo gitaar), Arnold de Vries (gitaar), René Haverkamp (bass), Marcel Beuker (vocals en keyboard) en Don Super (vocals-backing, vocals en percussie).

De aanwezige genodigden genoten zichtbaar van het speciale jubileum optreden van de veelgevraagde all-round showband dat enkele weken geleden nog in het voorprogramma speelden van Mooi Wark tijdens een benefiet concert voor Alpe D’ HuZes bij Cafe Hingstman in Zeijen.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez

Tot in de late uurtje werd zaterdagavond doorgespeeld en de band sloot af met een aaneenschakeling van muzikale hoogstandjes wat met een luidt applaus werd gewaardeerd.

Alle bandleden van That’s It willen alle sponsoren en vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische avond.

Wilt u meer informatie over all-round showband That’s It. Klik dan hier!