Jubileumeditie Landelijke Motordagen TT Circuit Assen

DELEN

ASSEN – Een evenement voor liefhebbers op gebied van motor- en autosport. Bezoek in het weekend van 11 en 12 april de jubileumeditie van de Landelijke Motordagen op het TT Circuit van Assen. Een unieke mogelijkheid om in het begin van het seizoen de sfeer te komen proeven op het befaamde racecircuit.

Voor de jongste generatie is er mogelijkheid om op een minibike te rijden en te beleven hoe bijvoorbeeld Valentino Rossi op zijn jonge leeftijd is begonnen. Op zondag zijn diverse NK junior coureurs aanwezig om op de TT Junior Track demo’s te geven.

Er zijn ook veel speciale motoren te bewonderen zijn en er wordt gereden met motoren over het heilige asfalt van de Asser racebaan. Je kunt een kijkje nemen vanaf het dak van de VIP rooms en in alle opengestelde ruimtes van het TT Circuit. Op beide dagen zijn er stands aanwezig met speciaal gespoten motoren, motorbladen, merkenclubs, raceteams en info van motorzaken. Voor het vermaak is er een horecaplein, een springkussen en veel demo’s.

De Landelijke Motordagen begint zaterdag om 10.00 uur tot en met 17.00 uur en zondag van 11.00 uur tot en met 17.00 uur.

De toegang is gratis.