Kaarten EK-kwalificatie Nederlands elftal onder 19 jaar Assen

DELEN
Oranje onder de 19 komt met sterke selectie naar Assen

ASSEN – Voetbalvereniging Achilles 1894 uit Assen zal eind maart namens de KNVB als gastheer fungeren voor drie wedstrijden in het kader van het EK-kwalificatietoernooi voor nationale jeugdelecties onder 19 jaar.

Op donderdag 26 maart om 16.00 uur komt op Sportpark Marsdijk Zwitserland uit tegen Noorwegen. Op zaterdag 28 maart om 17.00 uur is het de beurt aan Oranje onder 19, dat het onder leiding van bondscoach Aaron Winter opneemt tegen Noorwegen.  Op dinsdag 31 maart om 19.00 uur tenslotte speelt  Noorwegen tegen Servie.

Voor voetballiefhebbers in Noord Nederland een mooie gelegenheid om diverse internationale topspelers (waaronder spelers uit de Nederlandse eredivisie) in Assen aan het werk te kunnen zien. Voor Achilles 1894 is het een eer om als gastheer te mogen fungeren. De club zal samen met vele vrijwilligers en met medewerking van de KNVB en de gemeente Assen haar uiterste best doen om de wedstrijd zo goed mogelijk te faciliteren.

Kaarten  EK-kwalificatie ‘Nederlands elftal onder 19 jaar’ Assen

De wedstrijden bij Achilles 1894 worden gespeeld op sportpark Marsdijk. De voorverkoop start op zaterdag 28 februari en de toegangskaarten zijn onder andere verkrijgbaar in de kantine van Achilles 1894. De toegangsprijs bedraagt € 4,00. Een plaats op de hoofdtribune kost € 6,00. Voor groepen van  tien of meer personen geldt een actietarief van € 3,00 per kaartje.