Kastanjefestival bij Baggelhuizerplas vol vermaak en muziek

DELEN

Assen – Van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september vindt het Kastanje Festival plaats aan de Baggelhuizerplas in Assen. Een nieuw festival voor de hele familie, dat aansluit bij het beachvolleybaltoernooi wat ieder jaar aan het einde van de zomer wordt georganiseerd. Livemuziek, beachvolleybal, vermaak, kinderactiviteiten en een grote familiekermis staan het weekend centraal.

Qmusic the party & Radio Continu
De vrijdag- en zaterdagavond staan in het teken van livemuziek. Zo komt Qmusic the party inclusief het foute uur op vrijdagavond 31 augustus naar Assen. Op zaterdag is het de beurt aan Radio Continu met o.a. de Lawineboys, Helemaal Hollands, Zware Jongens, DJ Feike van de Berg en nog vele andere bekende artiesten.

Zaterdag en zondag overdag
Overdag is het echt een familiefestival. Met uiteraard beachvolleybal, veel livemuziek, een grote familiekermis, clowns, springkussens, treintjes en andere diverse activiteiten. Op zaterdag kun je ook rekenen op de komst van ‘Beatzzz on tour’ met bekende radio DJ’s en o.a. een optreden van Inge van Calkar met band.

Vrijmarkt
Op zondag is er naast het reguliere programma ook een grote vrijmarkt. Zowel particulieren als het MKB kunnen zich via de website aanmelden voor een plekje op het festivalterrein. De vrijmarkt duurt van 10.00 – 18.00 uur.

Asser samenwerking
De Asser Beachvolleybal Club, Stichting Phusis en EOC Showproductions slaan de handen in een om er een gezellig familieweekend van te maken. Rob van de Struik, projectleider vanuit EOC Showproductions: “Het wordt een fantastisch weekend voor jong en oud. We maken er echt een familiefestival van.”.

Gratis festival
Het festival is grotendeels gratis toegankelijk. Overdag zijn de deuren voor iedereen geopend. Op vrijdag- (Qmusic) en zaterdagavond (Radio Continu) heb je een kaartje nodig. Deze zijn verkrijgbaar via de website.

Bekijk het volledige programma op www.kastanjefestival.nl