Kemira uit Assen gaat voor titel Miss Beauty of Drenthe

DELEN
ASSEN – De allereerste provincie casting voor de Miss Beauty of the Netherlands was een zeer leuke dag. Het ging om de casting Miss Beauty of Drenthe te Fletcher Hotel Langewold in Roden. Uit de vele aanmeldingen is een selectie uitgenodigd naar de castingsdag op 23 januari jongstleden.

Prachtige dames uit de provincie hebben zich gepresenteerd aan een acht koppige jury. Allereerst was er de presentatieronde, hier konden de kandidaten zich voorstellen aan de jury, daarnaast kregen ze nog een aantal vragen. In de volgende ronde kregen de dames een korte catwalk instructie en lieten ook verschillende juryleden hun walk zien.

“ Ik hoop met het winnen van de finale zo ook andere jonge meiden te inspireren zodat zij ook mee doen met de Miss verkiezing en zich niet onzeker te hoeven voelen. Ik zal mijn best doen voor mijn provincie en mij van mijn beste kant laten zien” Kemira Crnovrsanin

De kandidaten hebben zich vervolgens in hun bikini van hun beste kant laten zien. Na deze bikinironde kregen alle kandidaten nog een Engelse vraag. Toen de uitslag naderde was er al de nodige spanning onder de finalisten, vrienden en familie, want wie krijgt een felbegeerde sjerp, gesponsord door Lounge 13 uit Emmen?

Miss uit Assen in finale Miss Beauty of Drenthe

De 20-jarige Kemira Crnovrsanin uit Assen heeft tijdens de Miss Beauty of Drenthe de finale bereikt. “Ik ben zo trots dat ik de finale heb bereikt. Een casting was helemaal nieuw voor mij. Ik vond het erg leuk om kennis te maken met de andere meiden en in groepjes voor de jury te verschijnen. Het leukste van de casting vond ik dat een aantal juryleden ons lieten zien hoe wij een stukje catwalk moesten lopen. Zodat wij dit daarna na konden doen”, zo laat Kemira onze redactie weten.

De finaliste gaat haar best doen om uiteindelijk Miss Beauty of Drenthe te worden. “Hartstikke blij ben ik dat ik nu kans maak op de titel van Miss Beauty of Drenthe. De komende tijd zijn er veel activiteiten voor ons gepland en worden de voorbereidingen getroffen voor de finale. Iets waar ik erg naar uit kijk. Ik hoop met het winnen van de finale zo ook andere jonge meiden te inspireren zodat zij ook mee doen met de Miss verkiezing en zich niet onzeker te hoeven voelen. Ik zal mijn best doen voor mijn provincie en mij van mijn beste kant laten zien”.

Foto: Joris Brouwer Photography


2Divorce Assen


Bowlen in Assen