Kennismakingsmaand Resto VanHarte Assen

DELEN

Resto VanHarte draaide met veel succes twee jaar lang in Peelo, maar verhuisde vlak voor de zomer naar twee nieuwe locaties in Assen: Pittelo en Noorderpark. Om meer bekendheid te geven aan de nieuwe Resto’s, is het de hele maand augustus kennismakingsmaand met diners voor half geld. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en organisaties te leren kennen.

Assenaren leren elkaar kennen bij Resto vanHarte

“Door de verhuizing merk ik wel dat veel Assenaren ons nog moeten leren kennen”, aldus Restomanager Liesbeth de Vries. “Maar ik kan je verzekeren dat iedereen die wel eens een avondje naar het Resto geweest is, dat zeer de moeite waard vindt. Je leert nieuwe mensen kennen op een ongedwongen manier, namelijk gezellig met elkaar aan tafel. Nu de vakantieperiode achter de rug is, hebben we veel zin om kennis te maken met  de hele buurt. Om de drempel te verlagen komen we nu met een speciale kortingsactie. Wees er snel bij en reserveer je plekje voor een bijzondere ontmoetingsavond.”

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte

Volwassenen betalen tijdens de kortingsmaand vier euro in plaats van zeven euro voor een gezond en lekker driegangendiner. Kinderen kunnen voor 1,50 euro mee-eten (normaal 3,50 ). Je bent elke dinsdag welkom in Resto VanHarte Pittelo, Amstelstraat 14, Assen. Iedere donderdag ben je welkom in Resto VanHarte Noorderpark,  Zwartwatersweg 202 . Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het gezellige restaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de stad. Regelmatig schuift er een professional aan, zoals de wijkagent, en geven organisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.

Foto: Vincent van den Hoogen.