Kerst met een grote K in theater De Nieuwe Kolk Assen

DELEN
Kerst met een grote K in theater De Nieuwe Kolk Assen

Karin Bloemen en kerst lijken langzamerhand onlosmakelijk met elkaar verbonden. De afgelopen jaren werden steevast de registraties van haar one-woman theatershows met de kerstdagen uitgezonden en elke december is ze wel ergens in het land of op televisie te gast om een paar mooie kerstliederen te zingen. Nu vindt Karin het tijd om een mooie traditie opnieuw leven in te blazen: een speciale kerstshow voor in het theater.

Een jaar of 10 geleden maakte ze al een aantal zeer succesvolle kerstshows, met speciale gasten als Angela Groothuizen, Richard Groenendijk en Sara Kroos. Nu komt ze terug met een aantal verassende medeperformers in ‘Kerst met een grote ‘K’, om wederom een theatershow met een unieke kerstsfeer te verzorgen. In de eerste plaats comedienne Irene Moors, vooral bekend van tv-programma’s als ‘Life and Cooking’ en ‘TV Kantine’.

Daarnaast zangeres Leona Philippo, winnares van de ‘The voice of Holland’ van 2013 en nieuwslezeres Margreet Spijker, die de voorstelling zal larderen met een fijn absurd nieuws-jaaroverzicht.

Samen met haar gasten en natuurlijk bijgestaan door haar eigen 7-koppige band inclusief backing vocals, zal La Bloemen weer een hartverwarmende en onvergetelijke avond vol muziek, humor en ontroering verzorgen.

Zaterdag 13 december theater De Nieuwe Kolk in Assen. Meer informatie en/of tickets ? Klik hier !