Kerst in Peelo dichterbij dan ooit

DELEN
Kerst in Peelo dichterbij dan ooit

Met een Kerstconcert in de Peelerhof op vrijdag 19 december en de jaarlijkse Kerstnachtdienst in de Sporthal Peelo op woensdag 24 december viert de Asser wijk Peelo dit jaar Kerst onder het thema “Dichterbij dan Ooit”.

Kerst in Peelo “Dichterbij dan Ooit”

Veel dingen kwamen in 2014 ‘dichterbij dan ooit’. Denk alleen maar aan de ramp met de MH17, de opmars van ISIS in Syrië en Irak en de verspreiding van het Ebola-virus. Daardoor lijkt het meer ‘Wreed op aarde’ dan ‘Vrede op aarde’. Het Kerstverhaal uit de Bijbel laat zien, dat de vrede altijd weer overwint. Het komt in het Kerstkind zelfs Dichterbij dan ooit.

Het Kerstconcert met samenzang in de Peelerhof begint op vrijdag 19 december om 19:00 uur wordt verzorgd door het gospelkoor Vision met dirigent Otto Selles. Dominee Stoffer Otten verzorgt de kerstoverdenking. De Kerstnachtdienst wordt alweer voor de achtste keer gehouden in de Sporthal en begint om 21:00 uur met medewerking van verhalenverteller Kor Kruiger en Peelo-dominee Ernst Leeftink en veel samenzang onder begeleiding van een muzikaal combo. Beide activiteiten duren ongeveer een uur.