Bijzondere Kerstactie Ondernemend Assen en MKB Assen

DELEN

ASSEN – Ondernemend Assen verloot in samenwerking met MKB Assen onder Assenaren het gebruik van 5 kerstchalets tijdens de kerstmarkt op het Koopmansplein.

Om de bijzondere samenwerking te benadrukken gaan Ondernemend Assen (voorheen Parkmanagement Assen) en de Binnenstadsvereniging MKB vijf kerstchalets verloten onder de inwoners van Assen. De gelukkige winnaars mogen gratis gebruik maken van een houten chalet tijdens de gezellige kerstmarkt op het Koopmansplein om hun kerstgerelateerde spulletjes, koekjes, snoepgoed of anderszins verkopen voor de sport of muziekvereniging, een goed doel of voor een zakcentje.

De kerstgedachte is er één van verbinden en samenzijn. Dit komt middels deze samenwerking goed tot zijn recht. Dankzij Ondernemend Assen en Gilde Bart is het mogelijk de gezellige kerstmarkt te organiseren.

Kerstmarkt Assen

De Kerstmarkt is dit jaar van vrijdag 16 december tot en met (koop)zondag 18 december 2016 op het Koopmansplein. De markt kent een sfeervolle aankleding, zoals een mooi, verlicht en overdekt terras met zitplaatsen, houten chalets en kerstgroen. Uiteraard is de oliebollenkraam er ook. Ook zijn er leuke optredens van o.a. Opa’s Kunstgebit, Clovers End, Kunstbende en Asser koren. Voor de kinderen wordt er op de zondagmiddag een leuke Frozen kerstshow georganiseerd.

Assenaren die graag mee willen doen wordt gevraagd hun ideeën voor de inrichting van de chalet te mailen naar info@assen-mkb.nl. De meest originele ideeën komen in aanmerking.