Kerstmiddag voor senioren in de Componist

DELEN

Assen – Op vrijdag 21 december is er vanaf drie uur in de Componist een kerstmiddag, speciaal voor senioren. Bij deze kerstviering worden bekende kerstliederen gezongen bij het orgel. Tijdstip en programma zullen senioren zeker aanspreken: de bijeenkomst is ’s middags met een traditioneel programma. Iedereen is welkom.

Muziek, quiz en overdenking
Bij deze kerstmiddag wordt u ontvangen met koffie, thee of chocolademelk en een kersttraktatie. In de zalen van de Componist kunt u ontspannen rond tafels zitten. Naast muziek en samenzang is er een overdenking door Jan Hofman uit Assen. De bijeenkomst wordt geleid door ds. Aernout de Jong; de begeleiding op het orgel zal worden verzorgd door Diana Bakker. Als intermezzo wordt er een leuke kerst-quiz gehouden.

Iedereen is welkom: de kerstmiddag in de Componist begint om drie uur en duurt tot ongeveer half vijf. Toegang en plaatsen zijn vrij; er wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Baptisten Gemeente Assen
Telefoon: 0592 – 341 210 of 356 195
Email: info@baptisten-assen.nl

Baptisten Gemeente Assen
Het initiatief voor deze kerstviering gaat uit van de Baptisten Gemeente Assen, die elke zondag diensten houdt in de Componist. Er is ook Kerstviering op 1e kerstdag, dinsdag 25 december, om 10 uur ’s morgens. Dan klinkt ook weer het kerstevangelie in de Componist.