Kerstnachtdiensten in De Nieuwe Kolk

DELEN
ASSEN – Ontdek, beleef en vier mee in een van de Kerstnachtdiensten in De Nieuwe Kolk op donderdag 24 december. De Kerstnachtdiensten in de grote zaal van De Nieuwe Kolk zijn inmiddels een begrip in Assen. En voor veel Assenaren de place-to-be op Kerstavond.

Vorige jaren leverde dit twee volle zalen op met meer dan duizend bezoekers. Om aan iedereen plek te kunnen bieden is dit jaar uitgebreid naar drie verschillende Kerstnachtdiensten.

Trinity

Bijzondere gast in alle drie de kerstnachtdiensten is de band Trinity. Trinity is een band bestaande uit 4 Nederlandse mannen. Hun mix van Zuid- Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves creëert een spannende mix. Op het podium zorgt hun live performance ervoor dat ieder optreden uitmondt in een groot (kerst)feest.

Kinderkerstfeest

Van 19:00 tot 20:00 uur is er voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar een spetterend Kinderkerstfeest. Neem je ouders mee en zorg voor meer dan genoeg energie om te zingen, te dansen, te springen, te luisteren en te lachen. Een Kinderkerstfeest zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt.

Kerstnachtdiensten De Nieuwe Kolk

Van 20:45 tot 22:00 uur is er een Kerstnachtdienst met een verrassende mix. Laat je door een kleinschalig koor meenemen in samenzang en traditionele kerstliederen. Laat je ook meenemen door Trinity in een groot en swingend feest. Een dienst waarbij de verpakking net zo mooi is als de inhoud.

Afterparty

Van 22:45 tot 00:00 uur is er een Christmas Eve Afterparty waar het accent ligt op een spetterend optreden van de band Trinity. May you have a merry X-mas.

Meer informatie? Klik hier!