Kind en Scheiding informatiedagen Assen

DELEN

ASSEN – Van woensdag 28 tot en met zaterdag 31 oktober 2015 zal in Bibliotheek Assen de Kind & Scheiding informatiedagen worden gehouden. Speciaal voor ouders, kinderen, familieleden en vrienden die met scheiding te maken krijgen. Op vrijdag 30 oktober is er een speciale dag voor professionele betrokkenen.

Het percentage huwelijken dat strand is in de afgelopen 10 jaar sterk toegenomen tot bijna 40%. Bij een voorgenomen scheiding, maar ook na een scheiding zijn er veel vragen. Op financieel, juridisch en emotioneel vlak. In het geval er ook kinderen betrokken zijn bij de echtscheiding, is het mogelijk dat het aantal vragen extra groot is.

Tijdens de informatiedagen Kind & Scheiding in Bibliotheek Assen krijgt de bezoeker op toegankelijke wijze informatie. Of het nu is omdat er een voornemen tot echtscheiden is, een scheiding kort of al langer achter de rug is, u in familie- of vriendenkring een echtscheiding meemaakt of professioneel betrokken bent bij dit onderwerp: u bent van harte welkom. Ook voor kinderen en jongeren is er een programma.

Er is een informatiemarkt, volop activiteiten voor kinderen zoals voorlezen, knutselen en samen met singer/songwriter Jeroen Russchen een eigen rapnummer maken.

Voor professionals zijn er interessante lezingen en interviews met advocaten en mediators. U kunt met uw vragen terecht bij deskundigen.

Kind en Scheiding informatiedagen

De Kind & Scheiding informatiedagen is een initiatief van Marjolein Bruinenberg, Lida Zoelman (beiden mediator en KIES-coach) en Janneke van Harten (KIES-coach) en wordt in samenwerking met de Vereniging voor Familiemediators Drenthe en de Bibliotheek Assen georganiseerd.

Meer informatie en het volledige programma? Klik hier !