Uw kind heeft de toekomst bij FC Amboina

DELEN

ASSEN – FC Amboina bouwt aan het fundament van de toekomst, de jeugdafdeling. Woensdag 7 september 2016, van 15:00 uur tot 16:00 uur, starten we met een reeks van 20 trainingen (10 trainingen in het najaar en 10 trainingen in het voorjaar) voor kabouters in de leeftijdscategorie van 4 tot 6 jaar. Dit alles onder de bezielende leiding van Jordan Jansen en Eddy Joseph.

Plezier en spelenderwijs leren staat voorop. Jordan is hoofd jeugd van ACV en is o.a. oud selectiespeler van vv LTC. Ook Eddy heeft de jeugd van ACV opgeleid. De oefenmeesters doen dit geheel belangeloos omdat ze onze kleurrijke club een warm hart toedragen. Hun visie is dat sport, prestatie en plezier hand in hand gaan. Samen leggen ze voor FC Amboina een basis voor de jeugdafdeling. Het duo heeft samen veel ervaring, zo helpen ze ook een Hoogeveense voetbalclub bij het verder op- en uitbouwen van de jeugdafdeling.

Tijdens de trainingen maken de  kabouters op een laagdrempelige manier kennis met voetbal. Plezier hebben staat hierbij voorop, nu en in de toekomst. Op deze leeftijd hoort grassprieten plukken er nu eenmaal bij. De kinderen leren naast de techniek van voetballen, ook om met elkaar samen te spelen en elkaar te respecteren.

Tijdens dit traject gaan de trainers een aantal van onze eigen spelers opleiden zodat ze de training van de nieuw aangetrokken jeugd in de toekomst kunnen verzorgen.

Om het laagdrempelig te houden vraagt we per training een kleine vergoeding (€3,-  per training). We hopen dat gedurende het seizoen steeds meer kinderen zich aanmelden, zodat er op termijn een eerste jeugdteam kan worden geformeerd.

Uw kind voor het eerste jeugdteam aanmelden? Klik hier!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen