Kindcentra CKC Drenthe houden open ochtend op woensdag 4 april

DELEN

Assen – Bent u op zoek naar basisonderwijs en/of kinderopvang voor uw kind? Dan nodigen wij u van harte uit voor de open ochtend op woensdag 4 april. 25 Kindcentra in zes Drentse gemeenten, van Eelderwolde tot Westerbork en van Valthermond tot Veenhuizen openen hun deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in het reilen en zeilen op een moderne basisschool, inclusief de voorzieningen voor kinderopvang en voor- en naschoolse opvang.

Vooral voor ouders/verzorgers die nog een keuze moeten gaan maken is dit een unieke kans om de sfeer te proeven en (samen met uw kind) kennis te maken met een kindcentrum van uw keuze voor onderwijs en/of opvang. Voor een overzicht van deelnemende kindcentra en tijdstippen van de open ochtend gaat u naar: www.ckcdrenthe.nl.

U bent ook welkom om op een ander moment kennis te komen maken. U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een oriënterend gesprek of bezoek. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met de directie van het bewuste kindcentrum.

Voor een bezoek aan de kinderdagopvang kunt u ook bellen met het algemene telefoonnummer van CKC Drenthe Kinderopvang: 0592 – 409 865.