Kinderen tot 12 jaar gratis naar Acceleration Race

DELEN

Kom gezellig met het hele gezin op zondag 19 oktober naar de Acceleration Race op TT Circuit Assen, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Dompel je onder in de wereld van snelle auto’s en motoren. Hoogtepunt zijn de FA1 races. Dit zijn de auto’s met het echte V8-geluid van de vroegere Formule 1 auto’s. Het zijn de laatste races van dit seizoen en het belooft spannend te worden. In deze voormalige A1GP klasse, waar ooit Jos Verstappen ook in reed, maakt de talentvolle Nederlandse coureur Nigel Melker nog kans op het kampioenschap.

Naast de FA1 wordt er ook geracet in Pickups, Legends en op motoren (600 cc en 1.000 cc). Absoluut spektakel zijn ook de wedstrijden in de Supercar Challenge. In dit startveld staan Ferrari’s, Audi’s, Vipers, Porsches, Corvettes en BMW’s. De coureurs rijden bij wijze van spreken de straatstenen uit het circuit om als eerste te finishen.

Bezoek de Paddock

Er is niet alleen actie op het circuit, maar ook op de Paddock. Neem een kijkje in de pitboxen, maak plezier op de kermis of bezoek de markt Kortom kom genieten van een heerlijk dagje autosport in de herfstvakantie.

Herfstvakantie

Om te vieren dat het herfstvakantie is, is de toegang voor kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding). Ouders en begeleiders betalen slechts € 10,-. Hiermee heb je niet alleen toegang tot het race event op zondag, maar voor die prijs kan je ook naar de kwalificaties en diverse races op de zaterdag kijken. De poorten van het circuit zijn open vanaf 8.30 uur.

Het programma (o.v.b.)

Zondag 19 oktober

08.30 uur MW-V6 Pickup series Race 2
09.10 uur Legend Super Cup Race 3
11.00 uur FA1 Race 1
11.45 uur Supercar Challenge – Superlights Race 2
13.40 uur Supercar Challenge – Super GT, GT, GTB Race 2
15.05 uur FA1 Race 2
16.05 uur Supercar Challenge – Supersport & Sport Race 2
17.20 uur MW-VK Pickup series Race 3
18.00 uur Legend Super Cup Race 4

Acceleration 2014 is een internationaal driedaags race- en muziekspektakel dat op circuits wordt georganiseerd. In Nederland is Acceleration van 17 tot en met 19 oktober te zien op het TT Circuit in Assen. Brullende motoren en  spectaculaire races in het weekend, op vrijdagavond een spetterende 80s & 90s party gepresenteerd door David Hasselhoff en op zaterdagavond  Das ‘Foute’ Bierfest zijn de ingrediënten voor een uniek weekendje uit.

Meer informatie over Acceleration en de kaartverkoop? Klik hier!