Kinderen voor Kinderen in De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

Assen – Als je lekker wilt meezingen en swingen met de hits van Kinderen voor Kinderen is deze Doe-middag op zondag 19 april in De Nieuwe Kolk écht iets voor jou, je vrienden en je hele familie.

Samen met een coach volg je een route vol zang en dans, decors schilderen en muziek maken. Je kunt workshops volgen om net zo te leren zingen en dansen als de kids van het bekendste kinderkoor van Nederland! Zij zijn ook aanwezig tijdens deze Doedag! En … we zijn op zoek naar nieuw talent!

Ook krijg je een spetterend  optreden  te zien van het Koor, geregisseerd door Lucia Marthas, Institute for Performing Arts. Misschien mag jij ook wel meedoen in deze show!

Het thema van deze middag is ‘FEEST’, net als de titel van de 35ste CD van Kinderen voor Kinderen met onder andere de titelsong van Manon Sikkel, geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis.

Toegangsbeleid Kinderen voor kinderen

Kinderen voor Kinderen hanteert een streng toegangsbeleid tijdens evenementen, opnames en voorstellingen. Kinderen zonder volwassen begeleiding mogen niet naar binnen en aan volwassenen zonder kinderen wordt ook geen toegang verschaft.

Voor meer informatie en reserveren van kaarten, klik hier!