Kinderspeelweek Appiedam weer van start

DELEN

ASSEN – Maandagmorgen is de succesvolle kinderspeelweek Appiedam in Assen-Oost weer van start gegaan. Onder toeziend oog van burgemeester Marco Out en in het bijzijn van ruim 120 kinderen werd om 10.00 uur Speelweek Appiedam voor geopend verklaart.

Traditioneel worden er na de opening ballonen opgelaten. Hieraan een kaartje bevestigd met naam en adres, en de ballon die het verste komt valt uiteraard in de prijzen.

Appiedam wordt gehouden in de week van 3 tot en met 7 augustus en vindt plaats bij de speeltuinvereniging De Poort aan de Pelikaanstraat 54 in Assen-Oost. Kinderen van 4 t/m 15 jaar kunnen zich deze week van 10.00 tot 16.00 uur weer heerlijk uitleven met o.a. het bouwen van hutten, sminken, zwemmen, luchtkussens, playbackshow, BBQ en nog heel veel meer.

Ouders (verzorgers) dienen hun kinderen een lunchpakketje mee te geven en zwemkleding en voor drinken wordt gezorgd. Voor deelname aan de spelweek zal een kleine bijdrage gevraagd worden van 1,00 euro voor leden en niet leden 1,50 euro.

De kinderspelweek wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren en alle kinderen uit Assen zijn welkom.