Kings & Queens TT verslaat Queen & Kings

DELEN
Kings & Queens TT verslaat Queen & Kings

ASSEN – In het begin van dit jaar is in de Nieuwe Huizen een sportsbar geopend. In het pand, voormalig House of Billiards kan je terecht voor een gezellig potje poolbiljart, maar ook voor de dartliefhebbers zijn er genoeg faciliteiten.

Dit jaar is Kings & Queens ook gestart met 3 dartteams en 3 poolteams die strijden om kampioenschappen in verschillende klasses. Zo is er 1 poolteam vertegenwoordigd in de eerste divisie. De andere 2 poolteams komen uit in de 1e klasse. Gisterenavond troffen deze beide teams elkaar in de competitie.

Kings & Queens TT Assen

Team Kings & Queens TT bestaat uit 5 spelers die allen de nodige ervaringen hebben op landelijk niveau. Dit seizoen besloten de heren om met elkaar weer een team te formeren en zo voor de “gezelligheid” weer een balletje te gaan stoten. Ondanks dat heren weinig tot niet trainen, blijkt dat ze het niet verleerd zijn. Zo werd de eerste competitiewedstrijd met 5-1 gewonnen en waren ze gisterenavond  ook een maatje te groot voor het andere team (team Queen & Kings).

Ook in deze strijd lieten ze met 5-1 winst zien dat er met hun rekening gehouden moet worden. “Poolbiljarten is net fietsen. Dat verleer je niet zomaar” aldus teamcaptain Adriaan “Lucky” Vuijk.