Kiwanis Trofee ten bate van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

DELEN
Kiwanis Trofee ten bate van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen
ASSEN – Als een kind plotseling ziek wordt of er gebeurt iets ernstigs, dan wil je als ouder dicht bij je kind zijn. Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen wil graag dat er een familiekamer komt waar ouders of directe familie in een huiselijke omgeving zo dicht mogelijk bij het kind kunnen verblijven. Maar de budgetten van ziekenhuizen zijn daarvoor beperkt.

In de nieuwbouwplannen van  het WZA wordt  ruimte gezocht om een ouder- kind centrum, met een familiekamer een plaats te geven. Als iedereen dit belangrijk vind, kan dit ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Kiwanis Assen spant zich in om een bijdrage te leveren aan het welzijn van kinderen en wil graag een steentje bijdragen om deze ontwikkeling te ondersteunen door geld in te zamelen om een familiekamer in te richten. Op 12 juni wordt voor de 16e keer de Kiwanis Trofee georganiseerd.

De opbrengst komt ten goede aan het initiatief een familiekamer in te richten. De Rabobank is de komende jaren hoofdsponsor van de Kiwanis Trofee, en uiteraard komen de bijdrages van de deelnemers ten goede aan dit prachtige doel. Dit is heel belangrijk voor het Wilhelmina Ziekenhuis Assen omdat de noodzaak gevoeld wordt om het kind als patiënt centraal te stellen met de ouders en familie dichtbij. Dat gaat niet vanzelf,  want er moet nog heel wat gebeuren om dit mogelijk te maken.

De Kiwanis Trofee start bij de Rabobank aan het Neptunusplein op zondag 12 juni. Al vanaf 8.00 uur zijn de prachtige auto’s te bewonderen. Het is dan altijd gezellig druk en de start  vanaf 8.30 tot ongeveer 9.30 uur vanuit de parkeergarage wordt een mooi schouwspel. Om de minuut starten de auto’s. De finish op het Koopmansplein is aan het einde van de middag, rond 16.00 uur met opnieuw de kans om de auto’s te bewonderen. . Nog beter is om zelf mee te doen, alles mee te maken en zo een bijdrage te leveren aan de familiekamer van het Wilhelmina ziekenhuis Assen.

Meer informatie opvragen of aanmelden voor de toertocht kan middels onze website: www.kiwanistrofee.nl


2Divorce Assen


Bowlen in Assen