Klein Paramaribo Assen best beoordeeld bezorgrestaurant 2014

DELEN

Afgelopen vrijdag kreeg de eigenaar van “Klein Paramaribo” het bericht dat zijn restaurant het best beoordeelde ‘bezorgrestaurant’ van 2014 in Assen en omgeving is. Het restaurant, gespecialiseerd in Surinaamse gerechten en sinds 2010 gevestigd aan de Rolderstraat 17, is met recht trots op deze titel die is uitgeschreven door Thuisbezorgd.nl.

“Ik ben heel blij met deze titel en het is voor ons een waardering van jaren hard werken. Het is ook een waardering die van onze klanten komt en daar zijn we trots op”, laat eigenaar Aniel Gajadhar de redactie van Nieuws in Assen weten.

Klein Paramaribo favoriet

Niet alleen scoren ze hoog bij Thuisbezorgd.nl maar ook scoort het restaurant een dikke 8+ op websites als Tripadvisor en Iens. “Voor ons is dit jaar goed begonnen en het is goed om te lezen dat onze klanten ons zo hoog waarderen. Onze specialiteit roti is veruit de favoriet en op de bestelsite is dit ons menu ‘Klein Paramaribo’. Wij bedanken al onze klanten die een recensie of reactie hebben geplaatst op Thuisbezorg.nl en het vertrouwen in ons team. Ook in 2015 zullen wij ons best blijven doen om minimaal hetzelfde resultaat te zullen behalen”, aldus Gajadhar en Rishma Janki in koor.

Thuisbezorgd.nl

De bezorgsite Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway.com en één van ’s werelds grootste eten-bestelsite en marktleider in Nederland met meer dan 5000 aangesloten bezorgrestaurants. De website verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand en werkt samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche.