Klein Paramaribo ontvangt wederom Beste Restaurant Award van Assen

DELEN

Assen – Thuisbezorgd.nl heeft de winnaar van de Best Restaurants Award 2017 bekend gemaakt. In Assen waren vijf restaurants genomineerd. De prijs is gewonnen door restaurant Klein Paramaribo aan de Rolderstraat 17 in Assen.

Het beste restaurant van 2017 wordt op basis van drie factoren gekozen:
* De gemiddelde beoordelingen van heel 2017
* Het aantal beoordelingen van heel 2017
* Het aantal stemmen op Thuisbezorgd.nl op het restaurant voor de Best Restaurants Awards 2017.

De genomineerde restaurants in Assen waren :
* American Food Express
* Hollywood
* Klein Paramaribo
* Mennega
* Toko Kiki

Restaurant Klein Paramaribo won uiteindelijk de Best Restaurants Award 2017 voor Assen.

Tweede keer
Het is de tweede keer dat zij deze prijs in ontvangst mogen nemen. In 2014 waren zij eveneens de winnaar van deze Award. Destijds had de overwinning zelfs een gouden randje, omdat ze de hoogst genoteerde restaurants waren van Groningen/Friesland/Drenthe.

Trots
Aniel Gajadhar van Klein Paramaribo: “We bestonden in 2017 vijf jaar en ik dank dan ook alle klanten die het vertrouwen hebben geuit in ons restaurant en ons team, waardoor wij deze prijs weer in ontvangst kunnen nemen. We zijn er trots op om alle editie’s genomineerd geweest te zijn, en deze in 2014 en nu ook 2017 te mogen winnen.”

Acties
Klein Paramaribo heeft momenteel meerdere acties;
* Wensmenu (restaurant) op maandag, woensdag en donderdag met 50% korting (Minimaal 2 personen, exclusief drankjes en reserveren verplicht)
* Roti Mania (take away/delivery): Upgrade je Meal4One gratis naar ShareSize of voor slechts €1,00 extra een upgrade van een ShareSize naar een Klein Paramaribo Special

Website: Klein Paramaribo