Uniek in Drenthe: Kohinoor van India lanceert Indiase high tea

Ook eigentijdse lunchgerechten prijken voortaan op lunchkaart

DELEN
ASSEN – Restaurant Kohinoor van India laat Assen en wijde omgeving  kennis maken met de authentieke Indiase high tea. Deze Indiase variant van de populaire Engelse traditie bestaat uit diverse theesoorten, zoals Indiase muntthee met laurierblad en groene Nilgiri thee, en zoete en hartige lekkernijen.

Van scones met kardemon en Rasmalai, een zoet melkdessert, tot heerlijk aromatische Paneer Tikka en kruidige Onion Bahjee. Kohinoor van India is het eerste restaurant in Drenthe en omliggende provincies dat high tea serveert.

Indiase lunch: van New Delhi en Londen naar Assen

Behalve high tea prijken voortaan ook smaakvolle lunchgerechten op het menu van Kohinoor van India. Grote trots van de chefkok is de Nan rol. De Nan rol is een regelrechte hit in New Delhi en heeft inmiddels ook de harten van smulpapen in Londen veroverd. Nu is Assen aan de beurt! De Nan rol is gebaseerd op het authentieke Indiase naanbrood met daarbij keus uit vullingen als Indiase kip, lam of de vegetarische mix. Vanzelfsprekend met typisch Indiase smaakmakers als garam masala, kurma en mangosauzen.

Restaurant Kohinoor van India

Kohinoor van India is dagelijks geopend van 11:00 uur – 22:00 uur.
Lunchtijden van 11:00 -16:00, high tea 11:00 – 16:00.
Adres: Nieuwehuizen 15, Assen.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen