Kolkende Taal bibliotheek Assen met Erik van Muiswinkel

DELEN

Zondagmiddag 2 november zullen er wederom bekende gasten bij presentatrice Diana de Groot aan tafel zitten om te praten over de boeken in hun leven.

Te gast zijn onder anderen Erik van Muiswinkel, cabaretier, kleinkunstenaar, acteur, zanger en televisiepresentator. Hij is bekend van zijn bijdragen aan o.a. de TV programma’s : Ook dat nog!, Kopspijkers, Studio Spaan en Koefnoen. Dit seizoen speelt hij in het theater zijn nieuwe solovoorstelling Schettino! Deze voorstelling is 14 november te zien in de Grote Zaal van Theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Fieke Gosselaar, auteur, columniste en strafrechtjuriste bij de rechtbank Noord-Nederland. Haar werk inspireerde haar tot het schrijven van Tussen de anderen. Fieke Gosselaar verzorgt wekelijks een radiocolumn voor RTV Noord. In 2013 verscheen haar Groningse poëziedebuut, Nova Zembla.

Reinout Douma, pianist, componist, dirigent van het Noorrdpool Orkest. Het Noordpool Orkest  speelt jazz, rock, hiphop en nog uit te vinden genres. De voorstelling “Vasalis”, samen met Janne Schra draait dit seizoen in het theater.

Janne Schra, zangers en artiest . Bekend van Room Eleven. Ze vertaalt samen met het Noordpool Orkest de poëzie van dichteres M. Vasalis. Hun voorstelling “Vasalis” vol rock, jazz en poëzie draait dit seizoen in het theater.

Oud-Assenaar auteur Marcel Möring verzorgt in het programma weer zijn vaste column, waarin hij altijd een knipoog naar de lokale actualiteit maakt.

Opname bijwonen Kolkende Taal

Wilt u de opname van Kolkende Taal live bijwonen in de Studio 1C van bibliotheek Assen? Kaartjes zijn te reserveren door een mail te sturen naar antwoord@bibliotheekassen.nl

Voor leden is de prijs € 9,95, voor niet leden € 14,95. De entreeprijs is inclusief een kopje koffie voor aanvang en een consumptie na afloop. Gereserveerde kaarten dienen 2 dagen voor het evenement afgehaald te worden.