Kolkende Taal met Ronald Giphart, Marjan Berk en Jaap Braaksma

DELEN

Kolkende Taal met Ronald Giphart, Marjan Berk en Jaap Braaksma

Op zondagmiddag  1 september is er wederom in Studio 1C een opname van het het boekenprogramma Kolkende Taal. Dit keer heeft het programma een culinair tintje. We spreken met bekende gasten over hun werk/passie en over hun favoriete boeken.

Marjan Berk
Schrijfster Marjan Berk

Diana de Groot zal in gesprek gaan met actrice en schrijfster Marjan Berk en één van Nederlands grootste schrijvers van dit moment, Ronald Giphart. En Jaap Braaksma (van restaurant “Bij Jaap” in Assen) is te gast. Voor het programma reist schrijver en oud-Assenaar Marcel Möring wederom naar Assen af om zijn prikkelende column uit te spreken en de Asser  Nederpopband Asman verzorgt een muzikaal onderdeel.

Smakelijke kans voor bezoekers

Bezoekers van de opnamen maken kans op een bijzonder smakelijke prijs: een geheel verzorgd buffet-diner voor vier personen in Hof van Saksen!

Kaartverkoop

Kaarten voor Kolkende Taal kosten € 14.95, bibliotheekleden betalen € 9,95. Dit is inclusief koffie vooraf en een consumptie na afloop. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de informatiebalie in De Nieuwe Kolk of te reserveren via antwoord@bibliotheekassen.nl

Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan het evenement afgehaald te worden.