Kom kijken op de Vredeveldschool Assen

DELEN
Kom kijken op de Vredeveldschool Assen

Afgelopen week hebben de kinderen van groep 7 en 8 van de Vredeveldschool in Assen-Oost voor het eerst flyers rondgebracht. Op deze flyers staat een uitnodiging voor twee open dagen namelijk woensdag 14 januari en donderdag 15 januari 2015. Van 08.30 tot 11.30 uur kunnen mensen uit Assen-Oost met kinderen een kijkje komen nemen in de groep(en) van hun keuze.

Nieuw op de Vredeveldschool is het feit dat kinderen vanaf 3,5 jaar mogen komen stagelopen. Zij mogen 1 of 2 dagdelen stagelopen mits zij zindelijk zijn. De kinderen die al naar de peuterspeelzaal of opvang gaan kunnen alvast wennen aan de organisatie in de kleutergroep. Kinderen die niet naar de peuterspeelzaal of opvang gaan kunnen alvast wennen aan het naar school gaan. Er ontstaat een mooie doorgaande leerlijn van de peuterspeelzaal, opvang of thuis naar de basisschool.

De Vredeveldschool is een school die in beweging is. De school is in ontwikkeling. Kinderen en hun ouders worden gehoord/gezien. Er is een open communicatie naar kinderen en ouders. Iedere maand is er een koffie-uurtje waarin directie en ouders onder het genot van een kopje koffie/thee de laatste ontwikkelingen op school doornemen. Ook wordt er besproken wat er leeft onder de ouders/verzorgers. Deze koffie-uurtjes worden altijd goed bezocht door de ouders/verzorgers.

Kunt u niet op 14 en 15 januari 2015 of wilt u meer informatie?

Vredeveldschool Assen

Zevensterstraat 19
9404 JH Assen
0592-317620