Kom naar het GIGA Kangoeroe Spektakel Assen

DELEN

ASSEN – Vrijdag 3 april is het zover, dan is het GIGA Kangoeroe Spektakel. Een sportdag voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Kinderen kunnen geschminkt worden, er is een springkussen en natuurlijk allemaal leuke beweegspelletjes.

Het GIGA Kangoeroe Spektakel vindt plaats bij korfbalvereniging AVO, sportpark De Hoogspanning in Kloosterveen. Vanaf 13.15 uur zijn de kinderen met hun ouders/verzorgers welkom op het sportpark en rond 15.30 uur is het Spektakel afgelopen.

GIGA Kangoeroe Spektakel

Tijdens het GIGA Kangoeroe Spektakel krijgen de kinderen en hun ouders/verzorgers een eerste kennismaking met de Kangoeroe Klup. Het GIGA Kangoeroe Spektakel en de Kangoeroe Klup zijn er op gericht om kinderen in een veilige sportomgeving kennis te laten maken met diverse (sport)vaardigheden zoals mikken, wendbaarheid, sprongkracht, maar ook sociale aspecten zoals samenwerken en fair play. Aan de hand van verschillende activiteiten wordt er gewerkt aan het motorisch vaardiger maken van de kinderen.

Tijdens het Spektakel worden de kinderen meegenomen in de wereld van de kangoeroes Jumper, Scoro, Funny & Spurt. Deze vier vrienden gaan samen met de kinderkangoeroes op avontuur. Iets wat uw kind niet wilt missen. We hebben Jumper gevraagd om langs te komen tijdens het GIGA Kangoeroe Spektakel, kom op 3 april langs om te kijken of hij er is!

Wilt u uw kind aanmelden voor het GIGA Kangoeroe Spektakel op vrijdag 3 april? Stuur dan een e-mail naar Loes Boetes via kangoeroeklup@hotmail.com na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname!

Kijk voor meer informatie over het GIGA Kangoeroe Spektakel of de Kangoeroe Klup op de website www.avoassen.nl.