Kookboek “Casa Benali” winnen ?

DELEN
Boekenfest 2017 Bibliotheek Assen

Assen – Aankomende zaterdag 11 maart vindt het BoekenFEST’17 plaats. Het gezamenlijk diner bij restaurant Bij Jaap wordt door de schrijvers erg gewaardeerd. Eén van die schrijvers is Abdelkader Benali, die samen met zijn vrouw Saida Nadi het boek “Casa Benali” schreef.

Tijdens het BoekenFEST’17 kun je in Theater de Nieuwe Kolk (DNK) een literaire kookles volgen van dit tweetal. Saida is bekend van het NPO-programma Chez Benali. “Casa Benali” is een reis door de Marokkaanse keuken, met gerechten als bv. verse tuinbonen met komijn en basbousa (griesmeel yoghurtcake). Het boek staat vol heerlijke recepten en interessante achtergronden.

Namens DNK mogen wij aan de volgers op Facebook het boek “Casa Benali” verloten.

Wat moet je hiervoor doen ?
* Like dit bericht op Facebook en laat een reactie achter.

Meedoen kan t/m donderdag 9 maart 12:00 uur. Daarna zal de winnaar van het boek bekend worden gemaakt. Uitreiking zal plaatsvinden op een nader te bepalen tijdstip en locatie.

Het BoekenFEST’17 zal een bonte avond worden vol met schrijvers/auteurs als Arthur Japin, Heleen van Royen, Peter Buwalda, Maarten Spanjer, Marjan Berk en Bert Natter, maar er is ook ruimte voor optredens en muziek en men kan op ‘blind date’ met zijn of haar favoriete schrijver/auteur.

De kaartverkoop voor het boekengala is inmiddels gestart. Nieuws in Assen mag haar lezers dit aanbieden tegen een gereduceerd tarief van €7,50 (normaliter €15,00). Gebruik hiervoor kortingscode FEST1103 in het bestelproces. Kaarten reserveer je HIER, (vergeet niet de kortingscode in te vullen).

Tijdens het BoekenFEST zal, evenals voorgaande editie, een aflevering worden opgenomen van Kolkende Taal Late Night. Hierin zal presentatrice Diana de Groot een aantal bekende schrijvers/auteurs aan de tand voelen over hun werk. Het BoekenFEST zal worden afgesloten met een spetterende afterparty tot in de late uurtjes. Een waar boekenbal!

( Naast deze winactie kun je, tot woensdag 8 maart 12:00 uur, ook nog steeds meedoen aan de winactie voor twee vrijkaarten, inclusief consumptiebonnen, voor het BoekenFEST’17. Zie hiervoor het eerder geplaatste bericht op de Facebookpagina van Nieuws in Assen. Like + Tag en je maakt kans op deze kaarten )